¿QUÈ ÉS MEGADIVER?

El grup empresarial MEGADIVER va nàixer l'any 2004, i des de llavors exercix una incansable labor encaminada a millorar la qualitat de vida de les famílies, l'educació i la conciliació laboral, prestant servicis socioeducatius i per a la comunitat, que proporcionen als diferents col·lectius socials els recursos i mitjans necessaris per a aconseguir i mantindre el seu benestar.

Des de l'any 2006, ens bolquem amb el sector de l'educació infantil i en 2008 vam obtindre la nostra primera concessió de la Gestió d'una Escola infantil de 0 a 3 anys. Des de llavors no hem parat de créixer a base d'esforç i millorant contínuament els nostres projectes i la nostra gestió. En l'actualitat gestionem més de 20 escoles i centres d'educació infantil amb presència en 4 comunitats autònomes (Andalusia, València, Castella La Manxa i Madrid) .

Amb una filosofia de treball orientada cap al client i usuari, i amb l'excel·lència en els resultats com a meta i com a mitjà, els servicis prestats per Megadiver gaudixen de gran prestigi i en poc de temps s'ha convertit en una de les empreses de referència en el sector, per la qualitat dels seus servicis i la satisfacció dels seus clients.

Açò s'ha aconseguit sumant l'esforç d'excel·lents professionals amb gran talent i vocació que han aconseguit que els servicis i projectes de Megadiver estiguen entre els millor valorats en la seua especialitat.

Megadiver és molt més que un grup empresarial, és una gran família de professionals que estan a la seua disposició per a satisfer les seues necessitats i les de la seua comunitat."