¿QUÈ ÉS MEGADIVER?

El grup empresarial MEGADIVER va néixer l'any 2004, i des de llavors exerceix una incansable labor encaminada a millorar la qualitat de vida de les famílies, l'educació i la conciliació laboral, prestant serveis soci-educatius i per a la comunitat, que proporcionen als diferents col·lectius socials els recursos i mitjans necessaris per aconseguir i mantenir el seu benestar.

Amb una filosofia de treball orientada cap al client i usuari, i amb l'excel·lència en els resultats com a meta i com a mitjà, els serveis prestats per Megadiver gaudeixen de gran prestigi i en poc temps s'ha convertit en una de les empreses de referència en el sector, per la qualitat dels seus serveis i la satisfacció dels seus clients.

Això s'ha aconseguit sumant l'esforç d'excel·lents professionals amb gran talent i vocació que han aconseguit que els serveis i projectes de Megadiver estiguin entre els millor valorats en la seva especialitat.

Megadiver és molt més que un grup empresarial, és una gran família de professionals que estan a la seva disposició per satisfer les seves necessitats i les de la seva comunitat.